Vi er lige flyttet til Aalborg, og med tre små drenge, havde vi efterhånden brug for at finde ud af hvor vi kunne finde en dygtig frisør der kunne foretage Børneklip.
Vi var nytilflyttede til Aalborg, kendte ingen, og havde derfor heller ingen referencer til en dygtig frisør der kunne klippe børn, så vi gjorde som så mange gange før, søgte hjælp via Google. Skrev Frisør Aalborg, og vupti, så kom der godt nok en del frem.
Vi ønskede faktisk at vi alle sammen kunne få den samme frisør, men var der en der kunne klippe både damer, herrer og børn – det var det vi gik efter til sidst. For hvis vedkommende kunne klippe alle typer, så måtte han / hun være dygtig.
Vi kiggede først hvad der var af Damefrisør i området, så fik vi det begrænset lidt, og udvalgte et par stykker som vi lige ville se om de kom igen ved de næste søgninger. Vi søgte så på herrefrisør, så kom der nogle andre frem, og nogle enkelte af dem fra Damefrisør søgningen. Nu blev det spændende om der så også ved Børneklip også kom en af dem fra de tidligere søgninger frem – og det gjorde der. Vi havde været heldige at finde en der kunne klare håret på Damer, Herrer og børn. vi bestilte tid og fik alle ordnet vores hår.

Vores antagelse med at dem der kunne klippe og ordne hår på Damer, mænd og børn var rigtig – for hun var dygtig, og så var hun også god til vores drenge, som bestemt ikke var de nemmeste at få til at sidde stille i frisør stolen. Vi var så fine da vi forlod Frisør salonen, og glade for at vi havde fundet den rigtige første gang. Det kan altså godt betale sig at undersøge markedet lidt, inden man kaster sig ud i en frisør stol for første gang – også selvom håret jo vokser ud igen, så er det da rart at det klapper første gang. Vi har fundet og beholder vores frisør så længe hun har sin salon i Aalborg.