Man skal virkelig tænke sig godt om, inden man optager et lån i forbindelse med et huskøb – der er mange udbydere, og hvis man som jeg ikke lige er inde i det der med renter og løbetid, så kan man være uheldig at få sig et meget dyrt lån – og jeg tænker at det er vel de færreste der ønsker det. Der er også mange af de begreber der tales og skrives om, når jeg gerne vil læse om det, som jeg bare ikke helt forstår – så jeg havde virkelig bare brug for at sætte mig ind i tingene inden jeg købte huset. Det der var vigtigt for mig, var at der var gennemskueligt lånevilkår, så jeg kunne se og forstå det der var skrevet, og så måtte det selvfølgelig være til billige penge. Jeg kom ind på Pantebrevslån.dk og blev meget klogere.

Huslån til billige penge

Da jeg først havde sat mig lidt ind i tingene som der stod på Pantebrevslån.dk havde jeg noget nemmere ved at lave en uforpligtende ansøgning på deres side til mit huskøb lån, men inden jeg gjorde det, kontaktede jeg dem lige for at afklare nogle spørgsmål, som de var søde og venlige til at besvare. Jeg fik det man kalder et pantebrevslån – der hvor man laver et pantebrev i huset, da det var det mest optimale for mig og min situation. Fra jeg havde sendt min ansøgning, og til jeg havde lånetilbuddet i mine hænder gik der ikke engang et døgn, hurtigt og effektivt.