Tandprotetikeren, tpt.dk, tandprotese, daglig glæde af nye tænder er noget som alle fortjener, og det sørger klinikken her for. Man kan ikke altid forvente, og komme igennem livet uden at der er nogle skader på ens tænder der kommer til en. Så når skaden først er ude, og man kan have retten på sin side, er det også et spørgsmål om at man finder et sted hvor tænderne kan blive behandlet.

Alt efter hvad for en behandling der er brug for, vil en side som den man finder her, eller nærmere klinik, sørge for at kunne stille nogle professionelle til rådighed. Man kan ikke bare rende rundt med dårlige tænder, og det er alt andet lige også ens eget ansvar og få set på tænderne. Man kan jo ikke forvente, at tandlægerne render ud og indfanger en og tvinger til at få tænderne kigget igennem. Man kan jo godt selv mærke, hvis der er noget rivende galt med tænderne.

Frygt for hvilken smerte man går ind til

For nogle er det lidt mere end priserne eller ansvaret der følger med, men mere et spørgsmål om frygten for smerten man potentielt set bliver udsat for. Måske har man en skræk for kanyler, hvilket også er en meget almindelig holdning. Så kan det også være meget svært, at overtale sig selv til at det er noget som man skal i nærheden af. Så det kan også være man undlader at komme til tandlægen, og er tandhygiejnen ikke i top har man også de rette ingredienser til en katastrofe.

tandproteser er vores passion siges det her, og det er alt andet lige også en behandling, som mange kommer til at gøre brug af på et eller andet tidspunkt. For mange er det alderen som indhenter dem, og så må man også bare overgive sig til de løsninger som gør sig gældende. Det kunne jo være meget fedt, hvis man kunne forsætte med at tygge og spise sin mad, og have suppe og andre flydende retter resten af livet.