Solen skinner og solcelleanlæggene producerer en masse billig strøm, som mange mennesker kan have glæde af. Vi ser da også at der kommer flere og flere solceller på de private hustage, hvilket betyder at der er flere og flere private der får installeret grøn energi i form af Solceller. Virksomhederne begynder også at kigge efter hvilke muligheder der er i forhold til at få udgifterne ned på den dyre strøm, så de ikke behøver at sætte deres priser op på deres varer, eller så deres bundlinje bliver bedre.
Til solceller hører der Solcelle batterier, ligesom med andre batterier, er det vigtigt at man lige tjekker ud hvilke der er de bedste til den rigtige pris – det handler om at få en Duracell bamse til at holde længst muligt, også for et solcelleanlæg og solcelle batterier.
Solceller til private, kan varmt anbefales, vi fik det for et års tid siden, og vi har virkelig kunne mærke det på vores økonomi – vi fandt et godt sted hvor der blev forhandlet Solceller og inden vi kontaktede dem, havde vi undersøgt alt der var at undersøge både i form at husets beliggenhed i forhold til solskinstimer, men også i forhold til de forskellige solceller, solcelleanlæg og solcellebatterier, så vi var godt klædt på da vi kontaktede dem – alligevel var det dejligt at høre hvad det var de fortalte om de forskellige ting, at blive vejledt og rådgivet af fagfolk, som vidste hvad det ville sige at sælge solceller til private. De vidste også alt om hvor vi kunne søge tilskud, og hjalp os med at få det søgt.
Så hvis jeg var virksomhedsindehaver, var det bestemt noget jeg ville overveje at få installeret på min virksomhed, da det dels passer på vores klima, men bestemt også må kunne mærkes på en virksomheds økonomiske side.
Vi er mega glade for vores solcelleanlæg, der kan producere energi når solen skinner, og vi kan anvende det når det er overskyet og nat.