Vi vil faktisk sige, at det gælder, om det er en gua sha massage eller en hvilken som helst massage, for der er jo mange typer derude, og man kan prøve forskellige af, hvor der så er nogle, som man vender tilbage til, og så kan denne type massage blive ens foretrukne, så det er den, man benytter sig mest af – hvis det ikke ligefrem er den, man holder sig mest til.
Flere mennesker, end man lige tror, kunne havde gavn af sådan en gua sha massage, fordi de trænger til det, men der er bare mange, som der aldrig kommer til at opleve den, fordi de ikke hører om den, eller de ikke tror, det kan gavne dem.
Derfor skriver vi blandt andet denne artikel, så den type massage kan blive mere udbredt, så folk hører om den og måske prøver den mere af.

Dyrk den gua sha massage intenst

Men pointen med skriveriet her er også, at vi mennesker glemmer at være lige i dét øjeblik, hvor den massage finder sted, for hvis der er noget tidspunkt, hvor man skal nyde nuet, så er det mens, at den massage finder sted, for man kan ikke ændre i fortiden, og man skal ikke have travlt med at spekulere om fremtiden.
Man bør ikke lægge med telefonen, men man bør mærke efter, hvad den massage gør for ens krop, og hvordan det føles for en, for når den nydelse er væk, så kan man ikke rejse tilbage i tiden og suge den til sig, som man måske ikke fik gjort, mens den stod på – så skal man vente til næste gang,
Man må gerne glæde sig til næste gang, men hvis man ikke 100 procent involverer sig i den, så er det måske ikke nok, at man får suget sig ind i den og får det fulde udbytte af den.
Det er en skam, når den nu er til for, at man skal have det godt, og man kan få oplevet velvære i kroppen og sindet, og de to ting hænger immervæk sammen, så når det ene aspekt ikke er tilstede, så kan man ikke opleve det fuldt ud.