Nu er jeg ofte på farten, går meget lange ture eller cykler langt, som ville kræve at jeg havde en madpakke og drikkelse med. Det med drikkedunken, det er helt ok, for den er der plads til i mine bukser og på min cykel – men en madpakke der er blevet lunken, det er så ikke lige mig. Så jeg har altid et af Nupo produkterne med når jeg er ude i friluftslivet – det sparer mig for en masse planlægning, jeg propper simpelthen bare nogle af deres måltids barer ned i lommen, og så er jeg klar til flere timers tur ude i den frie natur. Jeg fik ideen fra en af mine venner, der træner meget – og de brugte proteinbarer og gel som energi tilskud på de lange strækninger. Nu vil jeg også gerne have det min krop har brug for, så jeg endte op med at lande på nupo.com hjemmesiden.

One Meal bar med på turen

Prøv lige at se hvor lidt en af nupo måltidserstatnings barerne fylder – og det samme gør sig gældende nede i maven – jeg bliver mæt, men ikke så overmæt at jeg ikke kan røre mig – jeg kan endda træne hårdt lige efter jeg har spise en af disse måltids barer. I svømmehallen er den også nem at have med – jeg syntes altid jeg er mega sulten efter en gang svømning eller bare leg i svømmehallen – eller stranden – spise sin frokost som er en One Meal bar, og endda uden at få sand på den.