En printer er en god ting at have, men den skal også fungere hele tiden, og man skal kunne stole på at man også kan printe dagen efter – derfor har jeg altid 1 sæt ekstra toner til min Brother printer liggende. Det er jo bare en investering, og så er jeg sikker på ikke at løbe tør for toner. Nu handler jeg hos billigtoner.dk og her koster mine Brother toner ikke så meget, så derfor er det heller ikke den store investering i at tingene bare fungerer. Jeg er rigtig glad for billigtoner.dk, det er meget nemt at bestille, der er en hurtig levering, og frem for alt, så har de en rigtig god kundeservice. Jeg køber som regel altid de tonere der er kompatible frem for de originale, og de fungerer nøjagtig lige så godt som de originale tonere – så her sparer jeg bare de penge.

Brother-mfc toner

Uanset om man er storforbruger af ens printer eller toner, eller ej – så er der penge at spare ved at handle ved BilligToner – jeg fik i tidernes morgen anbefalet deres hjemmeside, og har hængt på lige siden. Nu er jeg ikke lige en der har det største forbrug af Brother toner, og tænker da at siden også henvender sig til de private der har en printer i en hvis størrelse. Børnene i skolen, skriver mere og mere på deres computer og skal af og til aflevere opgaver – så også her, kan man godt have for øje, at farve toner skal ligge på lager hjemme.