Så kom den store dag, hvor vi skulle flytte – vi havde fået vores drømmebolig i Århus, og i ugerne op til hvor vi skulle flytte føltes som lange år – men det var nu alligevel godt at der lige var tid til at man kunne tjekke sit indbo grundigt igennem, for at finde ud af hvad der skulle med og ikke skulle med. Vi havde valgt, selv at pakke vores ting ned, for så kunne vi skrive på flyttekasserne, hvad der var i dem, og vi vidste så lige nøjagtig hvor vi kunne finde hvad, når vi igen skulle til at pakke tingene ud. Vi havde bevidst søgt efter flyttefirma Århus, da det jo var i Århus vi skulle bo, og vi ville gerne støtte de lokale flyttemænd til vores flytning.

Selvfølgelig er det ikke lige sagen at bo blandt flytte kasser alt for længe, men vi overlevede, og var glade for at vi pakkede ned som vi gjorde, da det gjorde indflytningen så meget nemmere. Flyttemændene var vant til privatflytning kunne man mærke, og da vi skulle have vores ting ind i vores nye bolig, kunne vi bare stå og dirigere hvor de forskellige ting skulle stå. Selv flyttekasserne kom hen i de rigtige rum. Jeg ved ikke om det var fordi vi valgte en af de lokale flyttemænd, da vi søgte efter Flyttefirma Århus altså en af dem der hærte til i den del af Århus som vi skulle bo i, men de var rigtig venlige, og passede godt på vores ting. Vi fik også en fast pris, da vi bestilte vores flyttemænd – og det kan jeg godt lide – for så kommer der ikke nogen overraskende ekstra regninger efterfølgende.
Alle vores ting kunne være i den store flyttevogn, selv vores store trampolin blev lige rullet ind til sidst, så vi behøvede slet ikke selv at flytte noget, det eneste jeg kan huske at vi selv tog med i bilen, var nogle af mine fine planter, som jeg var lidt ømskindet overfor – men ellers så klarede flyttefirmaet resten.