Når man skal købe hårplejeprodukter er det en god ide, at tænke over ens miljøaftryk.
Hvad indeholder selve produktet? Hvordan bliver det produceret ? Er det bæredygtigt?
Re-New Copenhagen er et unisex hårplejeprodukt serie, der er fri for sulfater, parabener, mikroplast og mineralske olier.
Selve serien er vegansk og indeholder ingen animalsk baserede ingredienser.
For hvert tiende produkt der er solgt plantes der et træ i Danmark. Det er med til at sikre et blødt aftryk, man kan efterlade i denne verden som virksomhed. Der ønskes således, at der opnås en bedre balance i naturen. Med denne hårprodukt serie vil man som virksomhed tager dette miljøvenlige hensyn.

Find plejende og nærende produkter

Eleven Australia er et andet kendt brand, som også er meget brugt. Her er de aktive ingredienser avokadoolie, silkeaminosyre samt arganolie. På whiteavenuegroup.dk kan man læse mere om, hvordan disse ingredienser arbejder for at gavne håret. Ligesom med Re-New Copenhagen er serien også vegansk samt fri for parabener. Derudover er den ikke testet på dyr. Produkterne er lavet i genanvendelig emballage og kan anvendes til farvebehandlet hår.
Både hårpleje og hårstylingsprodukterne er skabt med henblik på at forenkle rutinerne i salonerne. Produkterne skal være nemme at bruge og behandle med. Siden begyndelsen i 2015 er der mange saloner og dermed frisører, der nyder godt af at bruge både Re-New Copenhagen samt Eleven Australia. Formålet med produkterne er at have et gennemarbejdet design, hvor fokus ligger i forhold til at passe på både dyr og naturen.
Med produkterne skal det være sjovt og ikke besværligt at kunne bruge de bæredygtige varer. Det er fremtiden at tænke i disse tiltag, hvor der efterhånden vil være flere virksomheder, der kan se meningen med den grønne bølge. For et bedre miljø og en grønnere klode.