Udstyr til padel er en vigtig del af spillet. Det omfatter elementer som racketter, bolde, sko, tøj og beskyttelsesudstyr. Padelrackets skal være lette, men alligevel stærke for at kunne modstå boldens kraft og give en god kontrol. De skal have en afbalanceret form, der gør det muligt for spillerne at lave kraftfulde og præcise slag. Racketten skal også være fremstillet af materialer, der absorberer vibrationer, reducerer stød og giver komfort under spillet.  Find stort udvalg hos Tempo Padel.

Padelbolde skal være runde, lette og holdbare nok til at overleve mange stød mod vægge og overflader under spillet. Boldene er normalt fremstillet af gummi eller plastik og skal forblive faste, selv efter gentagne slag med raketten. Farven skal også være let synlig for alle spillere uanset deres færdighedsniveau. 

Sko og tøj til en padelkamp skal være behagelige, men også give støtte til spillerens fødder og ankler, når der spilles på forskellige banebelægninger som f.eks. beton eller græs. Skoene skal også have tilstrækkelig dæmpning for at beskytte spillerens fødder mod eventuelle stød forårsaget af hårde slag eller fald. Tøj skal give mulighed for ubegrænset bevægelse uden at begrænse luftstrømmen for meget, så spilleren holdes afkølet under lange kampe i varmt vejr. 

Beskyttelsesudstyr som f.eks. beskyttelsesbriller kan være med til at holde spillerne sikre, når der spilles med kraftige skud, som kan forårsage potentielle skader på synet, hvis der ikke tages hensyn hertil. Håndledsbånd kan også hjælpe med at absorbere sved under lange rallys og samtidig holde hænderne fri for fugt hele tiden, så de bedre kan gribe fat i rackethåndtaget, mens de spiller slagene præcist. Albuebeskyttere kan også hjælpe med at forhindre skader fra stød forårsaget af stød mod vægge eller andre hårde overflader, når man strækker sig ud til vanskelige slag under en kamp.