Julen nærmer sig, og det betyder også, at det er tid til årets julefrokost. Det er en perfekt anledning til at fejre årets gang og hygge sig med kollegaer og venner. Men hvad skal der ske til julefrokosten udover mad og drikke? I denne blog vil vi give dig gode idéer et sjovt indslag til julefrokost.

Julequiz

En julequiz er en sjov og let måde at sætte gang i julestemningen. Du kan lave spørgsmål om alt fra juletraditioner til julemusik og film. Du kan også opdele quizzen i hold, så alle kan deltage. Vælg en præmie til vinderholdet, så der er noget at kæmpe om.

Julehilsen fra ledelsen

Det er altid en god idé, at ledelsen holder en kort tale og takker sine medarbejdere for årets indsats. Men hvorfor ikke gøre det på en sjov måde? Lad ledelsen give en julehilsen på rim eller synge en julesang. Det vil helt sikkert bringe smilene frem.

Kreative julekort

Lad deltagerne ved julefrokosten lave kreative julekort til deres kollegaer eller venner. Sørg for, at der er masser af forskellige materialer, så man kan få sin kreativitet i spil. Når alle har lavet et kort, kan de uddele dem til hinanden. Det er en perfekt måde at sprede juleglæde og give en personlig hilsen.

Bytteregler

Hvis I skal holde gaveudveksling, kan det være sjovt at have nogle bytteregler med. For eksempel kan alle pakke deres gaver ind i avispapir, og så kan man bytte gaver med hinanden, indtil man har fået den gave, man ønsker sig. En anden mulighed er at bytte gaver, hvis man får en med bestemte egenskaber, såsom farven rød eller noget, der rimer på ‘jul’.

Jule-trivial pursuit

En sjov idé til en julefrokost er at spille ‘Jule-Trivial Pursuit’. Det fungerer på samme måde som det originale spil, men spørgsmålene handler om jul og alt, hvad der hører med. Det er en sjov måde, at nyde julehyggen og tage en pause fra maden og drikkevarerne.