Sælg it-udstyr der ikke længere er nyt for dig, og godt kunne trænge til en udskiftning. Sælg dit brugte it udstyr her på nettet og sørg for, at det bliver brugt af andre som ikke har samme behov som en selv. Det kunne sagtens være, at der var nogle derude, som kunne stille sig tilfreds med sidste års model, og ikke et behov for at have det nyeste af det nyeste. Det er alt andet lige også en tendens som er intensiveret efter, at der er kommet så mange nye ting på markedet.

Det fortsætter der også med at gøre, hvilket efterlader flere og flere brugte ting til overs for dem som har brug for det. Det er dog bare vigtigt, at man kommer sådan noget til livs, hvis det er man skal gøre en forskel for resten af verden. Det er ikke nogen hemmelighed, at sådan noget her også skaber en masse forurening ude i verdenen. Alt det elektronik som ikke havner op i genbrug, kan ofte findes på dumpingsites i tredjeverdens lande, hvor virksomheder vælger at afskaffe det fordi det er billigst for dem.

Tænk over hvad det er du støtter

Bæredygtig it er lige sagen, især når man lever i en tid, hvor det er noget som dominere den globale forurening meget. Professionel håndtering af produkterne er lige hvad man er ude efter, for at sikre sig det ikke ender op i de forkerte hænder. Det er noget man klassificere som miljø racisme, og det er noget som skal stoppe omgående. Der er vitterligt ingen grund til, at gå og kaste om sig med elektroniske apparater, selvom der er mange som har en tendens til det.

Vær lidt mer ansvarlig omkring ens brug af sådan nogle produkter og ikke mindst hvad der sker med dem efter man er færdig med dem. Så næste gang det er, at man skal ud og skaffe sig noget elektronisk, kunne det måske være en ide for en at tjekke hvad markedet havde og byde på her eller andre steder.