En fed sommerferie i de syd Spanske – hvor vi fik Paella med blæksprutter og muslinger, en ret jeg aldrig bliver træt af. Jeg forsøgte selv at lave den da jeg kom hjem, men jeg kunne ikke få den til at smage helt som den vi fik i Spanien – så jeg gik på nettet for at se om jeg kunne finde en spansk opskrift på Paella, Under min søgning kom hjemmesiden fromspainwithlove.dk frem – og her stod der faktisk step by step dels hvad jeg skulle købe men også hvordan jeg skulle tilberede maden – og da jeg havde brugt deres opskrift, så kom den velkendte smag fra de Paella som vi fik i Spanien. Jeg har efterfølgende været flere gange inde på deres hjemmeside, og har også haft købt nogle af deres Tapas kasser.

Paella med blæksprutter og muslinger

Nu er det ikke kun opskrifter der er at finde på hjemmesiden fromspainwithlove.dk men også andre spændende madvarer fra Spanien. Som jeg skrev, har jeg også købt nogle af deres tapas kasser – og som Paellaen smagte deres Tapas retter også som dem vi fik på vores ferie. Så deres navn From spain with love passer eventyrligt godt til deres produkter, for det er som om man er tilbage i Spanien, når man spiser af deres produkter. Det tager selvfølgelig lige lidt planlægning, hvis man vil arrangere en fest med Tapas fra fromspainwithlove.dk for der er lidt transport tid – men det er ventetiden værd, og det kan jo nemt planlægges hvis det er det man går efter.