EN Frivillig løbeforening er for dem, som godt kunne tænke sig at komme igang med løbeturene igen. Frivillig løbeforening kan være et godt sted og søge hen for dem, som har svært ved at motivere sig selv. Man kan eventuelt gøre det med en man kender, hvilket jo bare kan være endnu mere motiverende. Det kan være svært og komme igang med at løbe eller motionere generelt, men når man først er kommet igang, er det også svært og stoppe igen.

Det kan uden tvivl være en god ting for en, og komme igang med at løbe rutineret. Selvom det måske ikke er den sjoveste aktivitet, er det stadig noget som man kommer til at takke sig selv for i sidste ende. Sidder man bare dagen lang på sin flade, og får man ikke bevæget sig meget generelt. Så kan det alt andet lige også være, at det er noget man bliver mærket af på et eller andet tidspunkt.

Kom med på en tur ligemeget din alder

MOTIONSLØB 4 ALLE er for alle som er interesseret, og det er lige meget hvad for en alder du er. Man gør det for et godt formål, og det er jo alt andet lige meget fedt, når man også gør noget godt for sig selv. NONPROFIT RUNNING er en god måde og give tilbage på, og være aktiv på samme måde. Så det er ikke fordi man får penge for det, man får måske noget meget bedre, motion, hvilket kan være meget tiltrængt.

Måske starter det endda et længere forløb, hvor man begynder og løbe mere konsekvent. Man begynder måske endda og dyrke endnu mere motion end det, hvilket ikke bare giver en god fysik og form, men også giver dig noget og bruge tiden på, skabe nogle relationer og komme ud af huset. Man kan ikke bare sidde og kukkelure derhjemme, og der er mange som også har brug for at møde nogle mennesker. Så det er bare med at komme derud, og se hvem man kan møde på sin løbetur, sammen med alle de andre aktive menensker.