Det at være landmand, kræver at man lige sætter sig ind i hvilken slags gødning der skal til de produkter man vil dyrke på sin landjord. Et sted som jeg er meget begejstret for er den side der hedder https://yara.dk som har nogle fantastiske produkter beregnet til netop landbrugsjorden. Det produkt jeg selv anvender er det de kalder Yara som er et sortiment af forskellige slags gødning, NPK, NK og NP gødning. Når jeg køber denne handelsgødning, så gør jeg det for at sikre at min jord ikke drænes for de vigtige næringsstoffer som er så nødvendige for en god høst.

Der findes ikke noget bedre for en landmand som mig, at komme ud på marken og se at afgrøderne er begyndt at komme op, og at de ser friske og sunde ud – så ved man at det er det rigtige gødning man har fået fat på. Det er jo også en af grundene til at jeg bliver ved med at købe YaraMila produkterne som alle indeholder det rigtige forhold af NPK, NK og NP gødning.
Det er ikke så mange år siden at jeg gik over til YaraMila – NPK, NK og NP gødning, men det var en af vores landbrugseksperter der anbefalede produktet til mig, da jeg havde haft store problemer med at få min afgrøder til at se sunde og raske ud.
Jeg er rigtig glad for at jeg fik det ekspert råd, og jeg har da også lavet en aftale med virksomheden, at de sørger for at der altid er denne NPK, NK og NP gødning specialdesignet til landbrug til rådighed til mig og mine marker – det betyder at jeg ikke selv har nødig at have flere års forbrug liggende i laden, og derfor belaster det heller ikke min økonomi ekstra.
Når først jeg har gødet mine marker med deres gødning, så er det lige som om at markerne passer sig selv, og mine majs marker, har aldrig tidligere givet så mange og store majs som efter jeg har anvendt gødningen. Det i sig selv siger at det er et godt produkt til landbruget.