Det er ikke alle dage, at man finder rigtig gode tilbud på kvalitetsvin, men jeg kan stå inde for at det kan man hvis man køber sine vine hos mevino.dk. Det hele startede med, at jeg ikke længere gad at slæbe de tunge vinflasker hjem, og så fortalte en af mine gode venner at jeg kunne bestille vin på nettet og få dem leveret til døren. Det var godt nok en god nyhed. Jeg gik straks ind påmevino.dk som min ven havde anbefalet mig, og lurede deres hjemmeside lidt af, for at se hvad det var for en slags vine jeg kunne få her. Uanset om det var hvidvin, rosé, orange, rødvin eller bobler – så var der lidt for enhver smag. Nu kan jeg rigtig godt lide en god hvidvin, så det var en af de første jeg lige forsøgte mig med – og jeg må sige, jeg blev ikke skuffet.

Hvidvin-rose-orange-bobler alt hos mevino

Jeg syntes det er alletiders ide, det med at jeg kan bestille de vine jeg ønsker og få dem leveret til døren af mevino – jeg får godt nok drukket lidt mere end jeg ellers ville, men man siger jo at det er sundt at få et glas vin eller to om dagen, og min sundhed fejler ikke noget. Jeg kan også godt lide at jeg kan få råd og vejledning omkring vin til bestemt mad man vil servere for sine gæster, så jeg kan ramme plet til sammensætningen. Så jeg må også indrømme at deres kundeservice er i top.