Mode er et meget flygtigt tema, og for nogle betyder det stort set hele deres eksistens. En Shearling Jacket kan være et modeikon for nogle, og for andre kan det bare være endnu en jakke. Man kan enten lade det konsumere en, eller man kan vælge og bære tøjet med god samvittighed. Man skal ikke diktere hvad andre skal gå med, men det er også hvad moden forsøger at gøre.

Nogle går bare i noget som de føler sig komfortable i, og det er heller ikke noget man skal se ned på eller på anden vis hæve sig over. Man skal nemlig bare selv dressere sig i det man føler sig mest komfortabel i, og så skal man bare være ligeglad med andre og eventuelle kommentarer. For der er nogle som har alt for travlt med, hvad andre vælger og gå med. Så længe man bare er glad for det man selv går med er alting godt jo.

Brug din sunde fornuft når du shopper tøj

Nogle gange glemmer man helt hvorfor det er man køber tøj, og man vader ind i en drøm om at det er noget som kan oppebære ens facade. Man er jo meget mere end det tøj man render rundt i, men mange binder alt for meget op i det, eller kan man måske vægte ens tøjvalg lidt mere end hvad tilsyneladende er sundt for en. Man skal jo gerne kunne stå på egne ben, hvis det er man ikke har sit designertøj.

Er det noget man gør fordi man godt kan lide det, og er man bevidst om ens valg, er det jo også noget som er en helt anden sag. Så længe det ikke er noget man sukker efter, og køber selvom man ikke rigtig har pengene til det er det også noget som er meget usundt for en. Man kan altid få nogle gode tips til moden, og hvad der er “in” og gå med i dag her på nettet. Så hvis det er noget, som man godt kunne tænke sig at være på forkant med, er det alt andet lige også bare med at tage et kig efter mulighederne man finder her på nettet i dag også.