Er man på udkig efter en brugt server, er der alt andet lige også meget og komme efter, når det er man tager et kig på nettet, sjovt nok. Her finder man et større udvalg af ikke bare en brugt server, men også produkter som mobiltelefoner, tablets, computere og mange flere elektroniske apparater, som man ikke længere har haft brug for. Det betyder dog ikke at man behøver og smide det ud, for det kan jo godt være der sidder nogle derude, som har et behov ens gamle ting godt kan dække.

Før sådan nogle ting bliver solgt videre, er det selvfølgelig også noget som bliver tjekket igenne for fejl og mangler. Man driver jo ikke ligefrem en eller anden fuskerbutik, hvor man sælger ting der er lige ved og falde fra hinanden. Så man kan jo også forvente, at det man køber er “så godt som nyt” eller tæt på. Det er ikke engang langt fra sandheden, for man kan finde ting som kun er et år gammelt.

Spar pengepungen og miljøet for meget

Det store forbrug af genbrug, stiger, men der er stadig mange ting som ender op med at blive kastet væk som affald. Ting som kræves at blive afskaffet på en ordentlig måde, men som for mange virksomheder måske er en måde og spare sig selv for lidt omkostninger. Der er desværre nogle tilfælde, hvor virksomheder har brugt tredjeverdenslande, som dumpingsite for alt ens overskydende skrammel.

Det er ikke noget som bliver skaffet ordentligt af vejen, og forurener selvfølgelig de områder, hvor det bliver læsset af i. Så det er alt andet lige også noget, som man kan sætte en bremser for, hvis det er man vælger og genbruge mere og mere. For så kommer der ikke så stor cirkulation i tingene, og der er ikke så mange ting som ender i forbrug og gamle ting bliver skiftet ud. Desuden sparer man også mange penge ved at købe brugt, hvilket jo aldrig er dårligt.