At leje et lager er en stor beslutning. Du skal sikre dig, at du får den bedste pris, og at lageret har den rette størrelse til dine behov. Du skal også sikre dig, at lageret ligger på en god beliggenhed. Hvis det ikke ligger tæt på dine kunder eller leverandører, vil det være svært at få fat i de produkter eller materialer, du har brug for til at drive din virksomhed.

Når du leder efter et lager, skal du sørge for at stille en masse spørgsmål. Hvor meget er huslejen? Hvad er inkluderet i lejen? Er der et ekstra gebyr for forsyningsselskaber? Hvad er depositummet? Er der en minimumsperiode for lejemålet? Hvad er åbningstiderne?

Du skal også være sikker på, at udlejeren har et godt omdømme. Spørg efter referencer og tjek dem ud. Sørg for at få alt på skrift, herunder lejemålets længde og eventuelle særlige betingelser.

Hvis du overvejer at leje et lager, er der her nogle ting, du skal huske på 

1. Størrelse: Sørg for, at lageret er stort nok til at imødekomme dine behov. Du ønsker ikke at være trængt op i et lille rum, især ikke hvis du skal opbevare inventar eller udstyr 

2. Beliggenhed: Lageret skal ligge i et sikkert og bekvemt område. Det skal ligge tæt på dine kunder og leverandører, så det er nemt at få det, du har brug for 

3. Pris: Sørg for, at du får en god pris på lejen. Shop rundt og sammenlign priserne, før du træffer en beslutning 

4. Betingelser: Sørg for at læse vilkårene i lejekontrakten grundigt igennem, inden du skriver under 

5. Referencer: Spørg efter referencer fra tidligere eller nuværende lejere, og tjek dem, før du lejer hos en ny udlejer 

6. Forsikring: Sørg for, at din virksomhed er ordentligt forsikret mod alle potentielle risici i forbindelse med leje af et lagerlokale.

Hvorfor er der så mange som lejer et lager til sine ejendele?

Der er mange grunde til, at folk vælger at leje en lagerhal til deres ejendele. Måske er de ved at flytte og har brug for et sted at opbevare deres ting, mens de flytter til deres nye hjem. Eller måske har de simpelthen ikke plads nok i deres eget hjem til at opbevare alt, hvad de ejer. Uanset årsagen kan leje af et pakhus give et ekstra lag beskyttelse af dine ejendele. De går nemlig til opmagasinering, for at få løst deres problem.

Hvis du overvejer at leje et lager, er der et par ting, du bør huske på. For det første skal du sørge for at vælge en velrenommeret facilitet, der tilbyder sikkerhedsfunktioner som kameraer og alarmer. Du skal også overveje størrelsen af den enhed, du har brug for, samt prisen. Og endelig skal du sørge for at spørge om eventuelle kampagner eller rabatter, der måtte være tilgængelige.