Hvis du leder efter en ny sport at prøve, hvorfor så ikke give padel en chance? Padel er et utroligt sjovt og hurtigt spil, der har vundet popularitet i løbet af de sidste par år. Det er en spændende kombination af tennis og squash, der spilles på en mindre bane med lavere vægge. Lad os komme ind på det grundlæggende i denne sport, så du kan starte din egen padel-rejse i dag! 

Det grundlæggende i Padel 

Padel spilles typisk som doubler med solide pagajer, der ligner dem, der bruges i bordtennis, men er større i størrelse. Banen er normalt omsluttet af glas- eller metalvægge, der er 20 fod brede, 40 fod lange og 8 fod høje på det højeste punkt. Der er et net på midten af banen, ligesom der er et net på midten af banen, ligesom det er tilfældet i tennis. Boldene er lidt tungere end tennisbolde og har lidt mindre lufttryk. Husk og lav research. Padel bats er en vigtig ting, som du burde undersøge.

 

Pointgivningen svarer til tennis, men der spilles op til 11 point i stedet for fire sæt á seks point. Der er heller ingen “let”-slag eller second serve-serves, som der er i tennis; alle serve-serves skal returneres med et enkelt slag. Spillerne kan bruge alle dele af kroppen til at ramme bolden, også hænderne (men de fleste spillere vælger dog at bruge pagajer). Der scores kun point, når et af holdene ikke formår at returnere bolden, efter at den er hoppet to gange på dets side af banen 

 

Hvorfor spille Padel? 

Padel er en fremragende måde at være aktiv på, mens man har det sjovt med venner eller familiemedlemmer. Det kræver mindre løb end traditionelle sportsgrene som basketball eller fodbold, så det udmatter dig ikke for hurtigt! Da det desuden kan spilles på en meget mindre bane end andre sportsgrene, er det fantastisk for alle, der ikke har adgang til store udendørsarealer (tænk på lejligheder eller ejerlejligheder). Det er også et utroligt socialt spil – du kan chatte og grine med dine holdkammerater under spillet uden at bekymre dig om at gå glip af vigtige skud! 

Padel er en spændende og hurtigt voksende sport, som kan nydes af folk fra alle samfundslag. Uanset om du er på udkig efter en ny hobby eller bare vil have lidt motion, mens du hygger dig med vennerne, er padel helt sikkert værd at prøve! Det er nemt nok for begyndere, men giver stadig masser af udfordringer for erfarne spillere – du vil helt sikkert have det sjovt at spille padel! Med sin lille banestørrelse og lave vægge har denne sport noget unikt at tilbyde alle, der giver den en chance. Så hvorfor ikke give det et skud i dag? Hvem ved – måske bliver du endda afhængig!